Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Legnagyobb riválisa otthonában lett bajnok a gödöllői kézilabda-csapat!

2018-05-10 22:18:29

NB II. Északi-csoport, 22. forduló:
Rév és Társai SC – Gödöllői KSE 20-23
(11-11)

Hiába, ilyen forgatókönyvet csak az élet produkálhat. A 2017/2018-as bajnoki évad utolsó fordulójára maradt a döntés, hogy ki nyeri az NB II. Északi-csoportjának küzdelemsorozatát. A finálénak beillő rangadóra a gödöllői legénység érkezett előnnyel, vagyis: nem volt kérdés, hogy – legalább – egy döntetlennel az ő nyakukba kerül az aranyérem.

Az első félidő után még felmerült a pontosztozkodás lehetősége, ám az idő előrehaladtával egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy példaértékűen küzdő és parádésan védekező, a tavaszi szezont veretlenül letudó vendégek győzelemmel juthatnak a legfényesebb medáliához.
Bartos Gábor edző a mérkőzés után boldogan nyilatkozott: miközben megköszönte a fiúk munkáját, kiemelte a találkozón 13 gólig jutott Márkus Béla teljesítményét, valamint játékosai helytállását a feszült, idegtépő pillanatokban.


A Gödöllői KSE csapata 35 ponttal, 625-538-as gólkülönbséggel az 1. helyen végzett a csoport tabelláján.
Az aranykovácsok névsora: Bagó Péter, Bátori Bence, Czeller Miklós, Dajka Miklós, Gombás Bence, Gombás Máté, Hegyi Tamás, Józsa Balázs, Kapdos János, Kármán Péter (kapus), Kocsis Dávid, Kovács Bálint, Laczkó Szilárd, Markó Ignác, Márkus Béla, Nemes András (kapus), Pacs Róbert, Pitlik Marcell, Széles Bence, Tolnai Ákos. Vezetőedző: Bartos Gábor.

Elsőségével a gödöllői csapat jogot szerzett az NB I/B-ben való indulásra, ám az még a jövő kérdése, hogy megbirkózik-e a magasabb bajnoki osztályban történő szereplésből eredő szakmai és anyagi kihívásokkal.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online