Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Hogyan juthatsz SZIE Sport kártyához?

2018-05-07 17:54:41

Klubkártyát bocsátott ki a gödöllői egyetemen működő SZIE Sport Klub. A kártya segítségével a Szent István Egyetem gödöllői campusán található létesítményekben heti rendszerességgel lehet sportolni, akár többször is, ráadásul, kedvezményesen. A sportcentrum kínálatában elérhetők kondicionáló termek, csoportos órák (TRX, jóga, cross training, funkcionális vázizom erősítés, Thai box), tenisz klub, homokos sportpályák, futópálya, futófolyosó, kültéri füves-, műfüves futballpályák, kosárlabda pálya, kültéri kézilabda pálya, szabadidő park és – persze – a sportcsarnok.

A kártya a SZIE Sport Klubtagsággal jár együtt: egy ingyenes, online regisztrációt követően már használható is. A kártya – túl azon, hogy segíti a bérletrendszerben a nyilvántartást – lehetőséget ad egy online naptár felület ingyenes használatára, aminek segítségével otthonról, kényelmesen foglalhatók le a kívánt sportolási létesítmények.
A kényelmi funkciók mellett, országosan egyre növekvő számú elfogadóhelyen, webshop-ban nyerhetők vissza a vásárlásokból eredő kedvezmények, amiket ezt követően sportolásra lehet fordítani. További részletek ide kattintva olvashatók.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online