Vissza normál nézetbe Nyomtatás

SZIE Állásbörze – nem csak egyetemistáknak

2018-04-10 15:04:38

Az állásbörzék csaknem másfél évtizede kapcsolódnak a magyarországi felsőoktási rendszerhez. Ebben az esztendőben sincs ez másképp, hiszen számos egyetem, illetve főiskola ad teret a munkaerő-piaci „egymásra találás” ezen formájának. A Szent István Egyetem idén is megrendezi börzéjét Gödöllőn. Méghozzá: április 18-án, szerdán 10 és 15 óra között a gödöllői kampusz aulájában.

Rendkívüli előnye az állásbörzének, hogy a személyes találkozásra helyeződik a hangsúly, amik alkalmával kiváló lehetőség nyílik egyfelől a kiállítók, másfelől a leendő munkáltatók számára, hogy kiválasszák a számukra megfelelő, képzett munkatársakat, valamint a pénzkeresetet biztosító állásokat.

A potenciális munkavállalók felkészülését a munkakeresésre, munkába állásra számos tanácsadás segíti. Az eddigi évekhez hasonlóan, mind a börzén, mind pedig az az előtt megrendezett Felkészítő Napokon lehetőséget kínálnak a hallgatók és a térség lakosai számára, hogy térítésmentes tanácsadásokon és előadásokon készüljenek fel a munkakeresésre.


Lényeges szempont, hogy a SZIE Állásbörzére nem csak az egyetem hallgatóit várják, mivel olyan kiállítók is megjelennek, akik – a frissdiplomások mellett – alap- vagy középfokú végzettségű munkavállalókat (például: szakmunkások, technikusok) keresnek. A helyi és környékbeli vállalkozások mellett, multinacionális vállalatok is jelen lesznek, illetve képviseltetik magukat az állásközvetítő cégek is.

Az állásbörzén történő részvétel ingyenes, nem kell előzetesen jelentkezni vagy regisztrálni rá. Előzetes regisztráció csak a szintén ingyenesen igénybe vehető egyéni tanácsadások és előadások esetében szükséges.

Semmi kétség, érdemes lesz ellátogatni április 18-án, szerdán 10 és 15 óra között a gödöllői egyetem aulájába. Még abban az esetben is, ha jelenleg éppen nem keresünk munkát, hiszen hasznos kapcsolatokra tehetünk szert, amik a későbbi álláskereséskor még segítségünkre lehetnek. A rendezvény előtt tanácsos tájékozódni az esemény weboldalán, a www.allasborze.szie.hu elérhetőségen, ahol további részletek találhatók, és ahol jelentkezni lehet az ingyenes felkészítő programokra, tanácsadásokra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online