Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Forgalomkorlátozással jár a zajvédő fal építése Gödöllőnél

2018-03-23 10:25:59

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerkesztőségünkhöz is eljuttatott sajtóközleményben tájékoztatja a közlekedőket, hogy március 26-a, hétfő 7 órától, várhatóan július közepéig az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán - Gödöllő térségében - a 27-es és a 30-as kilométerszelvények között zajárnyékoló fal bontási- és építési munkálatokat végeznek a szakemberek. A munkálatok ideje alatt forgalomkorlátozások lépnek életbe.
A munkálatok ideje alatt minden hétfőn 7 és 10 óra között, keddtől péntekig pedig 7 és 9 óra között lezárják a leálló sávot, valamint 100 km/órás sebességkorlátozás lép érvénybe, míg a külső forgalmi sávot minden hétfőn 10 órától 17 óráig, keddtől péntekig 9 órától 17 óráig zárják le a szakemberek a beruházásban érintett szakaszon. Ezen idő alatt a forgalom 80 km/órás sebességgel haladhat majd a munkaterület mellett.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be! A munkavégzés idejére a szakemberek a közlekedők türelmét és megértését kéri.


Az autósoknak az érintett útszakasz aktuális forgalmi helyzetéről érdemes még utazás előtt tájékozódni a társaság megyei diszpécsereinél vagy Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online