Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Indul a nagy magyar zebrafelmérés

2018-03-14 17:06:32

Miként arról hírportálunk is beszámolt, országszerte nagy érdeklődés övezte a gödöllői Füle Sándor zebrazászlós kezdeményezését, ami – a hatóságokkal történt szóváltás és egyeztetés után – újra működik a 3-as számú főúton, a Szent János utca és a buszpályaudvar közötti zebránál.

Ez, a balesetveszély mérséklését célzó ötlet is hozzájárult ahhoz, hogy utóbbi időben Magyarországon a közérdeklődés középpontjába kerüljenek a gyalogos-átkelőhelyek, a zebrák. A Kerékpáros Miskolc Egyesület szeretné pontosabban megismerni az emberek véleményét a zebrák használhatóságáról, az átkelés biztonságosságáról. Ezért szerkesztettek egy kérdőívet, aminek kérdései bő 10 perc alatt megválaszolhatók.
A beérkező válaszok feldolgozása után az eredményeket közzéteszik, és közvetlenül is eljuttatják azoknak a hatóságoknak, illetékeseknek, akik tehetnek a zebrák biztonságának növeléséért.

Arra kérjük Olvasóinkat, járuljanak hozzá a miskolci törekvés minél hatékonyabb megvalósulásához: töltsék ki az itt elérhető kérdőívet!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online