Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Tíz góllal maradtak alul a gödöllői futsalosok

2018-02-27 07:47:25

Gödöllői diadal és az Újpest  pontvesztése a sereghajtó Vác ellen (5-5) lett volna a leginkább üdvözítő megoldás az alapszakasz utolsó fordulójában a vendégek számára. Csakhogy a hazai gárdát jócskán motiválta, hogy a 4. helyről kezdhesse meg a felsőházi rájátszást. Az ellenérdekből a tápiószentmártoniak jöttek ki jobban. Sokkal jobban.
Az egyoldalúra sikeredett ütközet során a negyedik percig tartotta magát a gödöllői formáció (1-1). Ezt követően a hazaiak belefogtak a góltermelésbe, és meg sem álltak tizenháromig, miközben a CFT egysége – Vörös Péter öngólját leszámítva – csupán egyszer volt eredményes.

Baranyai Pál együttese 2 ponttal kezdi meg a kiesésről is határozó alsóházi (7-12. hely) rájátszást. Riválisai közül a Kecskemét 7 ponttal, a Gyöngyös 5 ponttal, a Gyömrő 4 ponttal, az Újpest 3 ponttal, míg a Vác 1 ponttal vág neki a 10 fordulóból álló megmérettetés-sorozatnak.

NB II., Keleti-csoport, 22. forduló:
Kincsem Lovaspark SE – Covritas Futsal Team Gödöllő 13-3
(7-2)
Gödöllői gólszerzők: Gruber Bálint, Vörös Péter (öngól), Bálint Dávid.
A CFT Gödöllő csapata 13 ponttal, 67-133-as gólkülönbséggel a 11. helyen zárta a Keleti-csoport küzdelmeinek alapszakaszát.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online