Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői párosokkal debütál a hóröplabda országos bajnokság

2018-01-24 11:03:17

A sportági szövetség honlapján megjelentek szerint mind a hölgyeknél, mind a férfiaknál 12-12 páros indul a hazánkban első alkalommal megrendezendő hóröplabda országos bajnokságon. A különleges eseményt a Veszprém megyei Eplényben található síarénában bonyolítják le február 10-én és 11-én. Az első napon az urak, a második napon pedig a szebbik nem képviselői rivalizálnak. Az indulók négy csoportban küzdenek meg egymással, ahonnan a győztesek automatikusan a legjobb nyolc közé kerülnek, míg a második és harmadik helyezettek keresztjátékon döntik el a negyeddőntőbe jutást.
Az országos bajnokság aranyérmes párosai jogot szereznek arra, hogy induljanak a március 23-25. között az ausztriai Wagrainban első ízben megrendezésre kerülő hóröplabda Európa-bajnokságon.


Tekintettel a gödöllői strandröplabdások eddigi sikereire, cseppet sem meglepő, hogy városunk klubja is képviselteti magát az ob-n. A nőknél három, a férfiaknál pedig négy duónak lesz GRC-s tagja. Íme, a gödöllőiek névsora, zárójelben a kiemelési listán elfoglalt pozícióval:

Győri Panna, Lutter Eszter (1.)
Szabó Dorottya, Tóth Eszter (2.)
Czene Adrienn, Császár Norina (8.)

Bán Viktor (Pénzügyőr), Soós Izsák (3.)    
Molnár Gábor (Pénzügyőr), Marton Tamás (5.)
Kovács Boldizsár, Lukács Róbert (9.)
Molnár Zoltán, Pető Levente (10.)

A párosokat a következő rendszer szerint sorolják be a csoportokba (A: 1, 7, 12 • B: 2, 6, 11 • C: 3, 5, 10 • D: 4, 8, 9). Ebből kiszámítható, hogy melyik gödöllői kettős melyik trióba kerül. Érdekesség, hogy a férfiaknál a C jelű csoportban három gödöllői érdekeltségű duó meccsel majd egymás ellen.  Fotó forrása: beach-volleyball.de


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online