Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Önöket még az ág is húzza, vagyis, a polgármesterük!

2017-10-18 20:01:35

Október 18-án Védjük meg Magyarországot! címmel lakossági fórumot tartott Vécsey László, a gödöllői központú választókerület kormánypárti országgyűlési képviselője. A Rézgombos Inkubátor- és Szolgáltatóház emeleti nagytermében lezajlott rendezvény vendége, előadója Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, parlamenti képviselője volt.

A figyelmet a – kormánypártok demokratikus ellenzéke által nem létezőnek titulált – Soros-terv gyakorlati megvalósulásában rejlő veszélyekről szóló nemzeti konzultáció fontosságára irányító lakossági fórumot Vécsey László szavai vezették fel. A kormánypárti parlamenti képviselő mondandójában – többek között – utalt arra, hogy a tavaly októberi kvótanépszavazás előtti hetekben a gödöllői volt az egyetlen olyan önkormányzat, amely tagjainak többsége háromszor nem támogatta a Fideszes képviselők által előterjesztett, a kötelező betelepítési kvótát elutasító határozatot.

Vécsey László a későbbiek során kihangsúlyozta, hogy a migránsok befogadásához nézete szerint három alapvető feltétel szükséges, amiből kettő Gödöllő esetében most is megvan. A honatya úgy fogalmazott, hogy elhelyezésre alkalmas ingatlanok léteznek a városban, a polgármester-pártelnök megnyilvánulásaiból pedig arra lehet következtetni, hogy a település első embere „migránssimogató”. Ugyanakkor a harmadik feltétel, a lakosság véleménye – a tavaly októberi referendum kérdésének 98 százalékos támogatottságából ítélve – Gödöllőn is ellenzi a migránsok tudatos és kötelező betelepítését.
- Gödöllőn tehát megmaradt a vészhelyzet – emelte ki Vécsey László, majd átadta a szót Németh Szilárdnak. A Fidesz alelnöke egyfajta részvétnyilvánítással kezdte előadását, mondván: Önöket még az ág is húzza, vagyis, a polgármesterük! Ezt követően pedig projektorral vetített szemléltetőképek segítségével fejtette ki az ellenzék által szerinte szándékosan eltagadott Soros-tervet, annak elemeit és várható káros következményeit, veszélyeit a szép számban megjelent érdeklődőknek.


Ki is itt a polgármester?

A lakossági fórum előtt hírportálunk munkatársának sikerült kérdést intéznie Németh Szilárdhoz. Arra voltunk kíváncsiak, hogy készült-e valami különleges bejelentéssel a gödöllői fórumra, miután nem sok olyan település van az országban, amelynek polgármestere országos párt elnöke. A felvetés kapcsán a következő, szó szerint idézett párbeszéd alakult ki:

Németh Szilárd
: - Kellett volna?
Gödöllői Hírek online
: - Nem tudom, kérdezem. Ön szerint mennyire speciális ez a helyzet?
N. Sz.:
- Ki is itt a polgármester?
GH online:
- Gémesi György.
N. Sz.:
- Ja, Gémesi György! És milyen pártja van?
GH online:
- Új Kezdet.
N. Sz.:
- Új Kezdet? Nem hallottam még róla.
GH online:
- Biztos? Ez komoly?
N. Sz.:
- Komoly.
GH online:
- Ezt nem hiszem el…
N. Sz.:
- Tényleg nem hallottam róla. Mit csinál ebben a pártban?
GH online:
- Elnöke. Az a kérdés, Önök mennyire veszik komolyan ezt a pártot.
N. Sz.:
- Aki alapít egy pártot, annak kell komolyan venni, amit csinál.
GH online:
- Itt, szerintem, fejezzük be!
N. Sz.:
- Szerintem is…


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online