Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nótaéneklésben is jártas, volt polgármester kerül a Gödöllői Piac Kft. élére

2017-10-02 10:32:44

Október 31-ével közös megegyezéssel megszűnik Vilhelm Ferenc munkaviszonya a Gödöllői Piac Kft. ügyvezető igazgatói posztján. A belvárosi kereskedelmi objektumot működtető gazdasági társaságot 2000 óra irányító direktor ezt követően a nyugdíjas éveire fokuszál. Bő másfél évtizedes ténykedéséért háromhavi illetményének megfelelő jutalmat kap (bruttó 1.350.000 forint).

Annak érdekében, hogy a cég ne maradjon vezető nélkül, a tulajdonosi jogokat gyakorló gödöllői önkormányzat pályázatot írt ki. A felhívásban meghatározott határidőig tizenketten jelentkeztek, közülük öt kandidáló elképzeléseit ismerhették meg az őket meghallgató bizottság tagjai. A grémium végül úgy döntött, hogy az okányi (Békés megye, sarkadi járás) illetékességű Fekete Zoltánt (képen) javasolja az ügyvezető igazgató megválasztásáról az utolsó szót kimondó képviselőtestületnek. Szeptember 21-én a városatyák mindegyike azonosult a bizottság véleményével.

A 2002 és 2014 között Okány polgármestereként ténykedett, a nótaéneklésben is jártas Fekete Zoltán november 1-jétől határozatlan ideig töltheti be a tisztséget. Munkabérét havi, bruttó 450 ezer forintban állapították meg. A gödöllői piaccég újdonsült irányítója azt tervezi, hogy Gödöllőre költözik, hiszen a két település közötti több mint 200 kilométeres távolság nem teszi lehetővé a hatékony munkavégzést.

Székfoglalójában az újdonsült igazgató kiemelte: nem csak a piac jellegét szeretné erősíteni a belvárosi létesítménynek, hanem más elképzelések megvalósítását is célul tűzte ki. Ezek közé tartozik, hogy a piacot fórummá, ha úgy tetszik, agorává alakítsa, természetesen, a társaság gazdálkodási eredményének veszélyeztetése nélkül.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online