Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Négy év után visszatérnek a Neoton Família Sztárjai Gödöllőre

2017-09-07 16:40:28

Volt idő, amikor az időközben ledózerolt Városháza előtti téren rendezték meg és sörfesztiválnak hívták, jó néhány éve azonban Belvárosi Napok névre hallgat és a kastély, illetve a Művészetek Háza épülete közötti füves területen kísérhető figyelemmel a város legnagyobb ingyenes rendezvénye. Idén szeptember 9-én, szombaton és 10-én, vasárnap várják az érdeklődőket a centrumba. A muza.hu oldalon közzétett programok közül szemezgettünk.

Szombaton reggel fél nyolctól lehet regisztrálni a futóversenyre, aminek rajtja egy órával később lesz az alsóparki Világfánál. Kilenc órától több lehetőséget is kipróbálhatnak a Sportszigeten a mozgás szerelmesei, míg a nagyszínpadon Kéri Veronika (8.30 óra), majd Rubint Réka (9 óra) mozgatja meg a népet.
A gyermekprogramok mindkét napon 10 és 18 óra között kereshetők fel, a Magyar Teátrum Színházi Sátorban szombaton 10.30 és 23 óra, vasárnap 10.30 és 19.15 óra között lesznek kulturális attrakciók. A Művészetek Háza konferenciatermében 11 órakor sajtófotó kiállítás nyílik, míg a NoVo Színpadon 18.30 órától Jazz Café veszi kezdetét Csányi Istvánnal.
Ha szombat, akkor nem maradhat el a Civil Utca sem, itt 9 és 17 óra között kalandozhatnak az érdeklődők. A szombat este kiemelkedő eseményének a The Biebers 19.30 órakor kezdődő koncertje ígérkezik, amit a HoneyBeast 21.45 órától tervezett fellépése követ.

Vasárnap 9.30 és 15.30 között zajlik le az Ebugatta piknik. A Művészetek Háza parkolójában 11 órától véradásra is nyílik lehetőség. Csányi István ezen a napon 19.45 órától számít a műfaj kedvelőire a NoVo Színpad Jazz Café-jában.
Az igazi látványosságok azonban a nagyszínpadon lesznek, ahol 16.30 órától a Mystery Gang ad koncertet, 19 órától pedig az ezen a rendezvényen négy évvel ezelőtt már szerepelt Neoton Família Sztárjai állnak a gödöllői publikum elé, hogy fokozzák a hangulatot a 21 órára beharangozott tűzijáték előtt.

Útlezárás!
A Belvárosi Napok rendezvénysorozata miatt szeptember 8-án, pénteken 9 órától szeptember 11-én, hétfőn 8 óráig lezárják az Ady Endre sétányt, a Honvéd utca és a Szabadság út
(3-as főút) között, valamint a Gödöllői Királyi Kastély előtti parkolót sem használhatják az autósok.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online