Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Október közepéig lehet nevezni a GKRTE gasztronómiai versenyére

2017-08-25 11:26:03

A Gödöllő Környéki Regionális Turisztikai Egyesület (GKRTE) és a Budapesti Gazdasági Főiskola Kereskedelmi-, Vendéglátó-ipari- és Idegenforgalmi Kara 2017-ben is megrendezi a dr. Ketter Lászlónak emléket állító hagyományőrző gasztronómiai versenyét. A szakmai évadzáró konferenciával egybekötött esemény december 7-én, csütörtökön 8 órakor kezdődik a főiskola oktató kabinetjében (Budapest, V. kerület Alkotmány u. 9-11.).

A Benke László olimpiai bajnok mesterszakács szakmai irányításával működő zsűri ezúttal a helyi alapanyagok felhasználásával készült tájjellegű ételek minősítését, értékelését, az „Első Magyar Fehérasztal Lovagrend” vándordíjának, illetve a verseny támogatói által felajánlott díjak odaítélését végzi.
A versenyre három kategóriában jelentkezhetnek a 3-5 fős csapatok: a hagyományőrzők (civil szervezetek, önkormányzatok, intézmények képviselői), a szakemberek (éttermek, vendéglők, szállodák szakemberei) és vendéglátó-ipari szakmunkás-, szakközépiskolai tanulók, főiskolai- és egyetemi hallgatók külön-külön elbírálásban részesülnek.

Jelentkezni legkésőbb október 15-ig (vasárnap) lehet, postai úton a Gödöllő Környéki Regionális Turisztikai Egyesület 2100 Gödöllő, Patak tér 7. címén, illetve az egyesület gkrte@vnet.hu. email elérhetőségén.
A GKRTE gasztronómiai versenyével kapcsolatosan további részletek és információk az itt elérhető felhívásban olvashatók.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online