Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőn készült a versenygyőztes Rákóczi túros fagyi

2017-06-22 17:15:41

A Sisi Alapítvány – Erzsébet Királyné megkoronázásának 150. évfordulója tiszteletére – két látványos eseményt rendezett meg június első hetében Gödöllőn. A Sisi kedvenc bora elnevezésű megmérettetés a Táncsics Mihály úti Villa Grande Prémium Rendezvény Centrumban zajlott le, ahol a Csubák-testvérek Tokaji Essencia (natur) borát ítélték a legjobbnak a kitüntető cím elnyerésére.

Egy nappal később a bontás alatt álló Városháza szomszédságában lévő Sissi Fagyizó adott otthont a II. Országos „Igazmondó” Koronázási Fagyiversenynek. A szakmai zsűrit elnöke dr. Gundel János professzor, a Budapesti Gazdasági Egyetem korábbi tanszékvezetője vezette, tagjai pedig az alapítvány kuratóriuma által a Fagyi Nagykövetévé kinevezett Szamos László és Farkas Elemér voltak. A társadalmi zsűrit Gödöllő 2012-es díszpolgára, Oszvald Marika, illetőleg Bay Éva, Ócsay Juli, a Ju és Zsu Társulat vezetője, Joshi Bharat, Klausmann Viktor és Fekete Zoltán, az Iparos Újság főszerkesztője alkották.
A szakmai-, a társadalmi- és az országosan meghirdetett rajzpályázaton sikeres, valamint helybéli lurkókból álló gyermek zsűri együttes döntése alapján a versenyt a gödöllői Sissi Fagyizó munkatársai által készített Rákóczi túrós fagylalt nyerte.


A zsűri kóstolásának befejezése után a versenybe benevezett fagylaltokat kedvezményes áron lehetett megvásárolni. Az ebből származó bevételből összegyűlt 80.500 forintot támogatásként a gödöllői Tessedik Sámuel Családok Átmeneti Otthona kapta. Az összeget a szervezet képviseletében Karácsony Terézia vette át.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online