Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőn is újraküldik a szemétdíj-számlákat

2017-06-14 10:52:55

Amint arról korábban hírt adtunk, május utolsó napjaiban számos gödöllői postaládába kézbesítették azt a fizetési felszólítást, amit a szemétszállítás számlázásával megbízott cég bocsátott ki. Akkor jelezték, hogy az intézkedés technikai hibán alapul, a csekken szereplő összeget nem kell befizetni. Nem sokkal később ezt módosították, és arról szóltak a hírek, hogy mégis eleget kell tenni a fizetési kötelezettségnek, az erről szóló számlát pedig majd megküldik.
Több olvasónk jelezte, tanácstalan lett, mivel az első információ alapján kidobta a felszólítást és a csekket.

Mit lehet tenni ebben az esetben? Egyebek mellett ezt kérdeztük meg a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. (NHKV Zrt.) szóvivői irodájától, ahonnan válaszként az alábbi, a szervezet honlapján is elérhető közlemény érkezett:
Elnézést kérünk tisztelt Ügyfeleinktől, hogy az NHKV Zrt. május havi számláinak kiküldése során kézbesítési hiba merült föl. Lakossági igénybejelentések alapján a számlákat újraküldjük, emiatt kérjük azon ügyfeleink szíves türelmét, akik május havi számlájukat nem kapták meg.
Egyedi jellegű kérdésekkel, elszámolási megkeresésesekkel, egyéb információkkal kapcsolatban ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésükre, továbbá a közvéleményt honlapunkon keresztül tájékoztatjuk.


A gödöllői lakosság – amennyiben szükségét érzi – az itt fellelhető elérhetőségek valamelyikén tud kapcsolatba lépni az illetékes ügyfélszolgálati iroda munkatársaival.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online