Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Idén is segítik a roma származású fiatalok rendőrképzését

2017-05-20 11:17:14

A Pest megyei Rendőr-főkapitányság ebben az évben is pályázatot hirdet a középfokú oktatási intézmények első, második, vagy harmadik évfolyamán tanuló roma származású fiatalok tanulmányai eredményes befejezésének elősegítésére és a rendőri pálya választásának ösztönzésére.

A képzés a 2017/2018-as tanévre vonatkozik. Jelentkezni június 30-ig lehet, a pályázatot a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) vezetőjének kell megküldeni. A kandidálásokat a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője által kijelölt személyekből álló bizottság bírálja el és készíti elő döntésre. A részletesen itt olvasható pályázatra beérkezett igények elbírálásának határideje 2017. augusztus 31. A pályázatot nyert tanulókkal a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság támogatási szerződést köt.

A pályázattal kapcsolatban felvilágosítás a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálat Kiképzési Alosztály kiemelt főelőadójától, Szép Lászlóné címzetes rendőr alezredestől (telefon: 06/1/443-5800/30-533 mellék) kérhető.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online