Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kézilabda: kérdőjeles maradt a gödöllőiek ezüstérme

2017-04-30 14:19:07

NB II. Északi-csoport, 21. forduló:
Rév és Társai SC – Gödöllői KC 27-25
(12-11)

Viszonylag egyszerű volt a képlet a találkozó előtt: amennyiben a gödöllői csapat megszerzi mind a két pontot, az utolsó forduló eredményétől függetlenül bebiztosítja második helyét a már aranyérmes Tatabánya-Budaörs mögött.

A vizitálók tervét – sajnos – keresztülhúzták a vendéglátók a késő délelőtti időpontban kezdődött, mindvégig küzdelmes, helyenként fordulatos összecsapáson. Komoly előnyt egyik fél sem tudott kiharcolni az ütközet során, aminek végeredményéről elsősorban az döntött a Rév javára, hogy a hazaiak jobban használták ki gólszerzési lehetőségeiket. Igencsak beszédes adat, hogy a GKC a javára megítélt öt hétméteresből csupán egy gólt szerzett…
Gödöllői szemszögből nézve, nincs veszve semmi, hiszen Bartos Gábor együttesének a saját kezében van a sorsa: május 14-én, hazai pályán kell diadalmaskodni a Hatvan ellen, hogy ezüstérmes legyen.
A Gödöllői KC csapata 26 ponttal, 566-528-as gólkülönbséggel a 2. helyen áll a csoport tabelláján.

Juniorok:
Rév TSC – Gödöllő 23-26
Aranyderbi a javából! Ráadásul, gödöllői sikerrel! A bravúros győzelem ellenére a GKC fiataljai egyelőre nem örülhetnek a bajnoki címnek. Ezt csak akkor tehetik meg, ha az utolsó fordulóban házigazdaként felülmúlják a Hatvant. Erre május 14-ig várni kell. Az ezüstérem azonban már biztos!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online