Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Sikeres mezeifutó versenynek volt helyszíne a gödöllői kastélypark

2017-03-06 10:25:46

Március első vasárnapján Gödöllő, azon belül a királyi kastély parkja volt a helyszíne a Magyar Atlétikai Szövetség által létrehozott Mezei Futó Liga versenysorozat 4. állomásának. A Gödöllői EAC atlétikai szakosztálya által rendezett viadalon nemenként több versenyszámban hirdettek győztest, és a megmérettetés kiegészült az U11-es és az U13-as gyermek korosztály egy, illetve másfél kilométeres versenyével.

A széleskörű összefogással megvalósult verseny változékony időben, kiváló körülmények között, Gadanecz György GEAC-edző több évtizedes versenyrendezési tapasztalatainak köszönhetően gördülékenyen és a résztvevő több száz induló egyöntetű elégedettsége mellett zajlott le. A Gödöllői EAC atlétái nagy számban álltak rajthoz és született néhány elismerésre méltó eredmény.
A serdülő lányoknál Szőke-Kiss Anna a hatodik, Katona Dalma a nyolcadik, míg a fiúknál Szőke-Kiss Jácint ötödik, Ferentzi Barnabás hatodik, Várkonyi Gábor a nyolcadik helyezett lett. Az ifjúsági korosztályban Ludmán Eszter negyedik, Jenei Botond pedig a hetedik helyen végzett.

A sikeres rendezéssel kapcsolatosan Kriszt Balázs szakosztályvezető elmondta, hogy a verseny megrendezéséhez ezúton is külön köszönik az alábbi támogatóknak a jelentős természetbeni, illetőleg anyagi segítséget: Magyar Atlétika Szövetség, Gödöllői Királyi Kastély Kft., Gödöllő Város Polgármesteri Hivatala, Kalória Kft., Gödöllő Coop Zrt., Pálmaház Kertészet, Kirchhofer SE, TAM CERT Magyarország Kft. és Naturaqua Környezetvédelmi Kft.

Tíz centméterre a dobogótól

Ugyanezen a hétvégén Szombathelyen rendezték meg a junior és ifjúsági téli dobó országos bajnokságot, ahol Máté Alpár dobóedző tanítványa, Canea Zoltán 50,76 méteres egyéni csúccsal – a dobogóról mindössze 10 centiméterrel lemaradva – a 4. helyen végzett az ifjúsági gerelyhajítók között.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online