Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Fonogram-díjas lett a gödöllői Asphalt Horsemen

2017-03-02 07:42:26

Fonogram-díjas lett a gödöllői Asphalt Horsemen zenekar. A négytagú, Lőrincz Károly (gitár, ének, j2), Matyasovszky Géza (gitár, ének, b1), Megyesi Balázs (basszusgitár, ének, j1) és Bencsik István (dobok, b2) alkotta rockformáció Brotherhood című albumával érte el a kivételes sikert az év hazai hard rock vagy metal albuma vagy hangfelvétele kategóriában. A banda hét évvel ezelőtt kezdett el közösen dolgozni Gödöllőn, majd 2012-ben döntöttek a hivatalos megalakulásról.
A díj átvételekor Lőrincz Károly szólt az egybegyűltekhez.
Az egykoron a városban sokaknak önfeledt szórakozást nyújtó Blues Kocsma egyik prominens fellépője mondandójában – az amerikai Seattle-hez hasonlítva – a magyar rock fellegvárásnak nevezte Gödöllőt.


A korábban Arany Zsiráf díj névre hallgató Fonogram – Magyar Zenei Díjat idén március 1-jén adták át a Várkert Bazárban. A művészi kivitelű aranyozott mikrofont 18 kategóriában ítélték oda, és gazdára talált két életműdíj is.
A MAHASZ közgyűlése által 25 éve életre hívott szakmai elismerés célja, hogy jutalmazza a hangfelvétel-kiadás kiemelkedő sikereit létrehozó művészek és kiadók tevékenységét, valamint azokat a hangfelvételek előállításához szükséges tevékenységeket, illetve azok művelőit, amelyek zenei életünket és a hangfelvétel-kiadást előre viszik, illetve olyan új és eredeti produktumokat hoznak létre, amelyek a szakma képviselői és a közönség előtt kiemelkedőnek minősülhetnek Fotó forrása: hammerworld.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online