Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Praktikus eszközökkel bővült a Tchibo webáruház kínálata

2017-01-06 10:23:56

Tisztaság az egész lakásban: takarító eszközök, praktikus megoldások, időt spóroló kiegészítők, gödöllőieknek is. Ezt mind megtaláljuk a Tchibo webshop legfrissebb kínálatában. Nézzünk körbe már most, ízelítőül kiemelünk néhány kivételes ajánlatot!


Először is itt ez a gőztisztító számos tartozékkal csempék, ablakok, bútorkárpitok, autó felni és egyebek tisztításához. A gőztisztítónak takarítás közben minden helyzetre van a válasza: megkönnyíti az ablakpucolást és könnyedén megtisztítja a szaniter-berendezéseket, eltávolítja a makacs szennyeződéseket a grillrácsról, ezen kívül bútorkárpit és szőnyegek tisztítására ugyancsak alkalmas. Ráadásul, a gőz zsírtalanító-, tisztító ereje környezetbarát módon és alaposan távolítja el a baktériumokat, a mikrobákat, valamint az atkákat, miközben kíméli a felületet. Egyedülállóan hosszú kábellel, aminek hossza mintegy 3 méter. Ugye, hogy kihagyhatatlan?


Egy újabb praktikus segítség: teleszkópos ablaktisztító behajtható fejjel. Ezzel a háztartási segédeszközzel még az olyan magasan lévő felületek is könnyedén megtisztíthatók, mint – például – a tetőablakok. A teleszkópos nyél legfeljebb 90 centiméterig kihúzható, az állítható, behajtható fejnek köszönhetően pedig minden szögben tökéletesen tisztít. A szilikonlehúzó felület csíkmentes tisztítást tesz lehetővé, a tisztító és a lehúzó rész pedig gombnyomásra levehető, így külön-külön és együtt is használhatók. Optimális tisztítás: a port és a szennyeződést fellazítja, amit aztán a finom szálak gyűjtenek össze.
Ezen kívül
érdemes megnézni a kabátokat és a pulóvereket, de kapható a Tchibo-nál még ágynemű is.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online