Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A gödöllői egyetem is kínálja magát az Educatio 2017 kiállításon

2017-01-04 11:14:54

Január 19-21. között (csütörtöktől szombatig) tizenhetedik alkalommal rendezik meg a minden látogató számára ingyenesen felkereshető Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást. A mindhárom napon 10 és 17 óra között nyitva tartó esemény helyszíne a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont „G” csarnoka (1101 Budapest, Albertirsai út 10.).

A 10 ezer négyzetméteres területen megvalósuló kiállításon – a 18 országból érkező 200 kiállító között – bemutatkozik a gödöllői központú Szent István Egyetem (SZIE) is. A felsőoktatási intézmény munkatársai a BF03 jelű standon népszerűsítik a képzési kínálatot.
A 2000-ben alapított Szent István Egyetem közel 15 ezer hallgatójával Magyarország egyik legnagyobb felsőoktatási intézménye. Az értékes ismeretek, jól hasznosítható tudás és sokrétű gyakorlati tapasztalat érdekében az egyetem folyamatosan bővíti széles képzési kínálatát, színvonalas, rugalmas és átjárható oktatást biztosít. Az agrártudományok mellett élelmiszeripari, gazdaság- és természettudományi, műszaki, művészeti képzést is folytatnak. A felsőoktatási intézmény 8 karon várja a jelentkezőket Budapesten, Gödöllőn és Békés megyében – olvasható az esemény honlapján.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online