Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Döntetlennel zárta az őszt a Gödöllői KC férficsapata

2016-12-11 20:06:32

NB II. Északi-csoport, 11. forduló:
Hatvan KSZSE – Gödöllői KC 31-31
(15-15)

Hatvanba szólította a sorsolás Bartos Gábor alakulatát a pontvadászat utolsó őszi fordulójában. Városunk formációja nem volt könnyű helyzetben, hiszen több kulcsemberét is nélkülöznie kellett sérülés miatt. Ahhoz, hogy a GKC gárdája dobogós helyről várhassa a februári folytatást, a legjobb recept a győzelem volt, hiszen ebben az esetben nem függött a sorsuk a riválisok találkozóinak eredményétől.

A két pont megkaparintása nem jött össze. Elsősorban azért nem, mert a gödöllőiek védőmunkában nem tudtak felnőni a kifejezetten termékenynek nevezhető támadójátékukhoz. Nem hagyva figyelmen kívül a jelenlegi körülményeket, a döntetlen is értékesnek tekinthető az évzáró ütközeten.
A Gödöllői KC csapata 14 ponttal, 301-287-es gólkülönbséggel a 3. helyen áll a csoport tabelláján.

Juniorok:
Hatvan – Gödöllő 17-43
Mácsár Gyula csapata száz százalékos mutatója megőrzéséért lépett pályára a csoport tabelláján utolsó előtti helyen álló hatvaniak ellen. A vendégek győzelméhez nem fért kétség az igencsak egyoldalúra sikeredett összecsapáson, Ennek következtében a gödöllői fiatalok 20 ponttal, 315-215-ös gólkülönbséggel az 1. helyen zárták az őszi idényt.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online