Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Három kategóriasiker jutott a gödöllői sportolóknak a megyei díjátadón

2016-12-09 14:16:50

December 9-én, a budapesti Vármegyeházán megrendezett Sportkarácsony programjának részeként köszöntötték és jutalmazták az idei esztendőben nyújtott teljesítményük alapján legjobbnak ítélt Pest megyei sportolókat és sportvezetőket.
Kiemelkedő hazai, valamint nemzetközi sikereik miatt a gödöllői illetékességű sportközösségek tagjainak népes táborából ebben az évben is többen voltak részesei a díjátadó ünnepségnek: a Pest Megyei Közgyűlés által – a díjazott olimpikonok és paralimpikonok mellett – tizenöt kategóriában honorált sportolók és sportvezetők közül városunk képviselői három kategóriában lettek a legjobbak.

Az Év legeredményesebb középiskolája kategóriában a Premontrei Szent Norbert Gimnázium lett a második, megelőzve a harmadik pozícióba rangsorolt Török Ignác Gimnáziumot. Első helyen végzett az Év legeredményesebb általános iskolája kategóriában a gödöllői Hajós Alfréd Általános Iskola, míg a második helyet az Erkel Ferenc Általános Iskola érdemelte ki. Az Év testnevelője címet két gödöllői pedagógus vehette át: Ács Tibor (Hajós iskola), illetve Mácsár Gyula (Premontrei gimnázium). Az Év legjobb Pest megyei csapata utánpótlás kategóriában a
Gödöllői RC ifjúsági bajnok röplabda-együttese diadalmaskodott.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online