Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Színültig telt atlétapalántákkal a gödöllői egyetem sportcsarnoka

2016-12-05 09:30:29

December 3-án kiemelkedő jelentőségű sportversenyt rendezett a Gödöllői EAC és a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) Közép-Magyarországi Régió. A remek hangulatú megmérettetésen két korosztályban indulhattak az atléták: U11-ben 35 csapattal 280 gyerek vett részt, míg az U13-as korosztályban, 23 csapatban 184 gyermek versenyzett, megdöntve ezzel az idei országos részvételi rekordot!
A rengeteg szülővel, nézővel, edzőkkel együtt több mint 1000 fő tartózkodott a Szent István Egyetem szinte teljesen megtelt gödöllői sportcsarnokában, bizonyítva az atlétika és a Sport XXI versenyrendszer népszerűségét, létjogosultságát – közölte hírportálunkkal dr. Kriszt Balázs, a GEAC atlétikai szakosztályának vezetője.


A közel 500 versenyzőből 70 a házigazda GEAC és a hozzájuk csatlakozó Szent Imre és Erkel iskola színeiben indult, ami szintén óriási eredmény. A hazai U11-es versenyzők 6 csapattal indultak, akik közül a GEAC „A” formáció az igen előkelő 5. helyen végzett (tagjai: Kriszt Sarolta, Tóth-Sztavridisz Szófia, Benke Alexandra, Lukács Gabriella, Hiripi Hanna, Fodor Péter, Grünwald Tamás, Lippai Csaba).  A GEAC „D” a 17., a GEAC „B” a 22, a GEAC-Erkel a 24. a GEAC-Szent Imre a 27., míg a GEAC „E” csapata a 31. pozíciót szerezte meg. Az U13-as korosztályban a GEAC „C” a 11., a GEAC „B” a 17. lett, az „A” formáció pedig versenyen kívül indult. A gödöllői fiatalokat Körmendy Katalin, Kovács Gábor, Kovács Zoltán, Gadanecz György és Pál István edzők készítették fel.
Említést érdemel, hogy a versenybírók segítői – közmegelégedésre – a GEAC aktív ifjú atlétái voltak.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online