Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kézilabda: bosszút álltak a gödöllői juniorok a felnőttek fiaskójáért

2016-12-04 18:55:38

NB II. Északi-csoport, 10. forduló:
Gödöllői KC – Rév és Társai SC 17-25
(10-12)

Semmi kétség nem fért ahhoz, hogy a forduló rangadóját játszották le a felek. Tették ezt abban a tudatban, hogy hazai siker esetén (főleg, ha legalább 7 gólos) Bartos Gábor alakulata a tabella élére ugorhat, míg a vendéggyőzelem a fővárosiaknak jelentett felzárkózást az élmezőnyhöz.
Ez utóbbi forgatókönyv valósult meg. Ráadásul, úgy, hogy a látogatók győzelme a második félidőben látott, a sérült kulcsemberek hiánya miatt hatékonynak a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető gödöllői produkció miatt nem volt kérdéses.
A Gödöllői KC csapata 13 ponttal, 270-256-os gólkülönbséggel a 3. helyen áll a csoport tabelláján.

Juniorok:
Gödöllő – Rév TSC 30-25
Két, eddig száz százalékos mutatóval rendelkező csapat találkozott egymással, ami drámai küzdelmet ígérővé tette az összecsapást, amelynek tétjét az is növelte, hogy a győztes őszi bajnoknak tekintheti magát. A döntetlen a jobb gólkülönbséggel rendelkező vendégeknek kedvezett volna.
Az első félidőben még a fővárosiak vezettek 16-14-re, ám a térfélcserét követően a gödöllői fiatalok – mind támadásban, mind védekezésben – ellenállhatatlanná váltak, és parádés teljesítménnyel diadalmaskodtak.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online