Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Őrizetbe került a rablással és zsarolással gyanúsított férfi

2016-10-23 10:56:17

A Gödöllő Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett és zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást R. László 33 éves valkói lakos ellen – írja a police.hu.

Az ügyben jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi szeptember 10-én egy autóban ült a sértettel, akit megkért, hogy az út szélén álljon félre. Ezt követően elkérte a férfi telefonját, a benne lévő SIM-kártyát kivette és visszaadta, de a telefonkészüléket magánál tartotta. Amikor a sértett a készüléket vissza akarta kérni, a 33 éves gyanúsított egy bicskát vett elé és a férfi felé szúró mozdulatot tett.

R. László néhány nap múlva felhívta a sértettet és pénzt követelt tőle. Azzal fenyegetőzött, hogy ha nem fizet, megöli. Ettől való félelmében a férfi a követelésnek eleget tett. A fenyegetések azonban ezután sem szűntek meg. A gyanúsított megfélemlítette a sértettet, aki egy mobiltelefont és egy tabletet vásárolt, amiket a R. Lászlónak átadott.

A megzsarolt férfi végül feljelentést tett a rendőrségen. A gödöllői nyomozók R. Lászlót október 21-én hajnalban elfogták, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. A nyomozóhatóság kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatásnak elrendelését, aminek a Budapest Környéki Törvényszék október 23-án eleget tett.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online