Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ismét indul az InnoMax Díj

2016-10-06 10:33:41

Az Invitech Solutions október elejével ismét meghirdette az egyik legsikeresebb hazai innovációs pályázatot. Az Invitech InnoMax Díjra három kategóriában lehet pályázni. A megújult díjak középpontjában a mindannyiunk életét jobbá tévő, a közjót szolgáló innováció elősegítése áll. Gödöllői kandidálókat is várnak.

A 2016. évtől Invitech Innomax Díj néven továbbvitt pályázat nem csak elnevezésében újul meg, de szellemiségében és szerkezetében is. A vezető infokommunikációs megoldásszállító szemlélete a pályázatban is visszaköszön, a kiírás fókuszában az idei évtől a mindannyiunk életét jobbá tévő, a közjót szolgáló innováció elősegítése áll.

További újdonság, hogy a „Business” kategóriában ez évtől, cégmérettől függetlenül bármely hazai vállalkozás elindulhat. A kiírók az „InnoApps” kategóriában továbbra is a saját alkalmazást fejlesztő, harminc év alatti fiatalok jelentkezését várják, nyilvánosságot biztosítva nekik tehetségük megmutatásához, és forrást további ötleteik megvalósításához. A nonprofit kategóriában a kiosztható támogatások számának jelentős emelése mellett fontos változás, hogy az Invitech Solutions a hazai üzleti világ és a civil szféra közötti híd szerepét betöltő egyik legismertebb szervezet, a Magyar Adományozói Fórum (MAF) partneri együttműködésével bonyolítja le a kategória pályáztatását. A civil szervezetek mellett az oktatási intézmények jelentkezését is várják ebbe a kategóriába.
A teljes pályázati anyag elérhető a társaság honlapján.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online