Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői légikatasztrófa: szemtanúk jelentkezését várják

2016-09-20 10:37:20

A rendőrség munkatársai a helyszíni szemlét és a halottszemlét lefolytatták a szeptember 18-án, a reggeli órákban történ légi baleset kapcsán. Mint az a videón is látható, a gépek roncsait elszállították Gödöllőről, azokat az eljárás során kirendelt szakértő vizsgálja.
A rendőrség, a mentők, a honvédség és a katasztrófavédelem munkatársai közös akció során találták mega lezuhant gépeket. Az egyik gépben a pilóta – egy 41 éves veresegyházi férfi – tartózkodott. A másik gépet egy 35 éves budapesti férfi vezette, utasa egy 42 éves budapesti nő és egy 8 éves budapesti kisfiú volt. A baleset következtében mind a négyen életüket vesztették.


A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri, hogy aki a baleset időpontjában a térségben tartózkodott és azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, fénykép- vagy videófelvételt készített a balesetben érintett járművekről, jelentkezzen személyesen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (1133 Budapest, Pozsonyi út 56. szám), vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, a Telefontanú zöld számát (06-80-555-111) vagy a 107, 112 központi segélyhívó számokat. 


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online