Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Taroltak a gödöllői atléták többpróbában

2016-09-19 10:40:23

Kitűnően szerepeltek a Gödöllői EAC atlétái a szeptember 17-én és 18-án, Székesfehérváron megrendezett többpróba (összetett) országos bajnokságon, ami egyben az év utolsó ilyen szintű megmérettetése volt.

A női hétpróba versenyében a még juniorkorú (U20) Renner Luca magabiztos versenyzéssel (5086 pont) érvényesítette a papírformát, és olimpikonjaink (Zsivoczky-Farkas Györgyi, Krizsán Xénia) távollétében mind a felnőtt, mind az utánpótlás országos bajnokság aranyérmét megnyerte. Ugyanitt – Kovács Emmával és Ajkler Eszterrel kiegészülve – a csapat is első helyen végzett, Kovács Emma pedig az U23-as korcsoportban ezüstérmes lett. A bajnok edzője Zsivoczky Attila és Máté Alpár.

A férfi tízpróbában az első éves utánpótláskorú Kriszt Botond nagy meglepetésre élete első felnőtt szeres versenyén óriási küzdelemben végzett az első helyen a tavalyi bajnok előtt és – Lucához hasonlóan – korosztályának az országos bajnoki címét is elhódította. Botond edzői Zsivoczky Attila, Máté Alpár és Szörényi István.

A legfiatalabbaknál is születtek szép gödöllői eredmények: kiemelkedő Fekete Levente U14 C négypróbában (60 méter, súlylökés, gerelyhajítás, ötösugrás) szerzett országos bajnoki címe, valamint Soos Levente U14 A négypróbában (80 méter gát, magasugrás, távolugrás, gerelyhajítás) elért ezüstérme. A versenyzők edzői Máté Alpár és Kovács Zoltán.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online