Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Egy tizedmásodperc sem hiányzott a Gödöllőt képviselő lovas középfutamba jutásához

2016-09-17 21:41:50

Ebben az évben sem történt meg az, hogy Gödöllőnek ne legyen lovasa és lova a szeptember 16-18. között a budapesti Hősök terén lezajlott 9. Nemzeti Vágtán. Az ünnepélyes sorsoláson dőlt el a 72 település indulóit tömörítő 12 előfutam összetétele és rajtsorrendje. Városunk ezúttal sem az elővágták során szerzett jogot az indulásra, hanem a rendezvény egyik médiapartnere, a fővárosi székhelyű Funzine Média Kft. nevezte be.

A Gödöllőt képviselő induló, a 25 éves tatárszentgyörgyi Majnár Anita – Mira nyergében – a nyolcadik futamban állt rajthoz szombat délután, méghozzá a neonzöld színnel jelölt 4-es pályán. Riválisai Naszvad, Sellye, Lendva és Réty lovasai voltak. A Nemzeti Vágta történetében településünk nevében rajthoz állt versenyzők közül a két és félkörös, mintegy 1.100 méteres távon még senki nem tudott annyira gyors lenni, hogy megszerezze a vasárnap délelőtti középfutamba történő továbblépéshez szükséges első két hely valamelyikét.

Az áttörés ezúttal sem jött össze. Majnár Anita a 3. helyen ért célba 84,47 másodperces idővel. Teljesítménye mindössze 9 századmásodperccel maradt el a második helyezett sellyei (84,38 mp) és bő fél másodperccel a futamgyőztes rétyi (83,94 mp) versenyzőétől. Forrás: vagta.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online