Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nőt vett maga mellé Gémesi: Pappné Pintér Csilla lett Gödöllő új alpolgármestere

2016-09-15 10:12:34

Miként azt napokkal ezelőtt jeleztük, a gödöllői képviselőtestület szeptember 15-i ülésén alpolgármester-választás is szerepelt a napirendi pontok között. Olyannyira, hogy a tanácskozást ezzel kezdték a városatyák.
Gémesi György polgármester lokálpatrióta klubos képviselőtársára,
dr. Pappné Pintér Csillára tett javaslatot, akit titkos szavazással a testületi tagság 9 igen szavazattal, 3 tartózkodással és egy érvénytelen vokssal társadalmi megbízatású alpolgármesterré választott. Az óvodapedagógus végzettségű hölgy – Six Edit (1998-2002) után – a második női polgármester-helyettes a gödöllői önkormányzatiság 1990 óta tartó időszakában.

Havi bruttó illetményét 269.000 forintban állapították meg. Ezen felül 40.350 forintos költségátalány, hivatali mobiltelefon-használat, valamint saját személygépkocsi hivatalos célú használata is megilleti a bő 25 éve Gödöllőre települt Pappné Pintér Csillát, aki a Szent János utcai óvoda vezetője.

A döntés további személyi kérdéseket is érintetett. Az újdonsült alpolgármester eddig az ifjúsági és köznevelési bizottságot vezette, helyére a társadalomföldrajzból doktorált Jeney László került, akinek ezáltal meg kellett válnia környezetvédelmi tanácsnoki funkciójától, amit a lemondott alpolgármester, Pecze Dániel örökölt meg.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online