Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Eltűnt egy gödöllői férfi az egri várnál

2016-08-03 19:12:12

Eltűnés miatt keresi az Egri Rendőrkapitányság a 76 éves Györfi Gyula Lászlót. A képen látható gödöllői férfi az egri vár déli, Tinódi Lantos Sebestyén téri bejáratától távozott ismeretlen helyre augusztus 3-án, a déli órákban.

A gödöllői férfi Egerben helyismerettel nem rendelkezik, kora miatt térben és időben nehezen tájékozódik. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre. A férfi homokszínű, vékony nadrágot, világosszürke pólót és középkék színű sportcipőt visel. Kezében egy fehér, gyümölcsmintás bevásárló szatyor és egy kék-fehér csíkos strandtáska van.

A rendőrség munkatársai kérik, aki Györfi Gyula László tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen az Egri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját, a 06-36-522-111-es hívószámon, vagy a Telefontanú ingyenesen hívható 06-80-555-111-es zöld számát, illetve a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét. Forrás: police.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online