Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kitörték a fogát a rablás áldozatának

2016-06-12 09:16:24

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán G. Imre 22 éves gödöllői, valamint B. László 20 éves és B. Tamás 18 éves dejtári lakosok ellen.

Az ügyben jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a három férfi június 9-én 23 óra 30 perckor egy gödöllői útkereszteződésben szólította le a sértettet, akitől cigarettát kértek. Mivel a férfi nem tett eleget a gyanúsítottak kérésének, ezért B. László megütötte.  A sértett ettől a földre esett, de a bántalmazását még ekkor sem hagyták abba. Tovább ütötték és pénzt követeltek tőle. Végül pár száz forintját és a mobiltelefonját elvették, majd a helyszínről elmentek. A sértettnek a bántalmazás következtében kitört a foga, valamint a szája is felszakadt.

A gödöllői rendőrök az adatgyűjtés eredményeként azonosították és a rablást követően néhány órával – június 10-én hajnalban – elfogták G. Imrét és társait. Mindhármukat előállították a Gödöllői Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottkénti kihallgatásuk után bűnügyi őrizetbe vették őket. A nyomozóhatóság kezdeményezte a terhelt személyek előzetes letartóztatásának elrendelését. Forrás: police.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online