Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kormányablak nyílt Gödöllőn

2016-06-09 16:08:06

A Kotlán Sándor utca 3. szám alatti ingatlanon nyílt meg június 9-én a Gödöllői Kormányablak. Az ünnepélyes megnyitón – mások mellett – részt vett Baltay Tímea, a Miniszterelnökség kormányablakokért felelős helyettes államtitkára (képen középen), Tarnai Richárd Pest megyei Kormánymegbízott (balra), Vécsey László, a térség országgyűlési képviselője (jobbra), Gémesi György polgármester, Nagy Lajos, a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának elnökhelyettese, valamint dr. Urbanics Gábor, a Gödöllői Járási Kormányhivatal vezetője.


A magyar közigazgatási rendszer évek óta zajló átalakításának egyik vívmánya a kormányablak, aminek elsőrendű célja az ügyüket intéző állampolgárok mindennapjainak megkönnyítése. Másként fogalmazva: a korábbi, bürokrácia központú állami ügyintézés, emberközpontú, ügyfélközpontú, valódi szolgáltató ügyintézéssé történő kiterjesztése, úgy, hogy az eddig széttagolt, párhuzamosan működő területi szervek irodái helyett egy helyen lehessen valamennyi hivatal ügyeit intézni. Például, ügyfélkaput nyitni, vállalkozásokkal, nyugdíjjal, egészségbiztosítással kapcsolatos ügyeket lebonyolítani, családi pótlékot, gyest igényelni vagy általános tájékoztatást kérni.

A Gödöllői Kormányablak elektronikus úton ezen az elérhetőségen segíti a helyi és környékbeli állampolgárokat az ügyintézésben.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online