Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Szemét-ügy: hamarosan nem jut kenyérre?

2016-05-26 12:46:34

Jószerivel három éve, időről időre fel-felbukkanó téma, hogy leáll a szemétszállítási szolgáltatás Gödöllőn (is). Május 26-án Gémesi György ismét felszínre hozta a kérdést a helyi önkormányzat ülésének egyebek naprendi pontjai közt.

A polgármester – miután kihangsúlyozta, hogy a társulás elnökeként, egyetértve a vezetőséggel, arra kérte a Zöld Híd Régió Kft. menedzsmentjét, hogy tartsák be a törvényi előírásokat – röviden összefoglalva a következőket mondta:
A Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. létrehozásával, a számlázás április 1-jétől történt átruházásával, valamint a szolgáltató cégek működésképtelenségéhez vezető törvényi háttér megalkotásával akár 2-3 héten belül leállhat a szemétszállítási szolgáltatás Gödöllőn is. Gémesi hozzáfűzte: a jelenleg érvényben lévő előírások betartása esetén nem lehet kiutat találni ebből a rendszerből. Nagyon könnyen előállhat, hogy a dolgozónak és családjaiknak hamarosan nem jut kenyérre. Az egész csak addig működik, amíg van tartalék. Ha nem jön előleg az államtól, képtelenség lesz fenntartani a működést, hiszen a felmerülő költségeket – köztük a bért – ki kell fizetni.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online