Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Idén is érinti Gödöllőt a drogellenes maraton

2016-05-18 10:53:20

Április 9-én – immáron 15. alkalommal – Budapestről indult útjára a Drogmentes Magyarországért Maraton, aminek résztvevői körbefutják az országot, miközben tájékoztatást adnak a drogok veszélyeiről és átadják a fiataloknak a drogmentesség üzenetét. A futók az ország több mint 300 településén áthaladva, mintegy 2 ezer kilométeres távot teljesítenek 42 nap alatt.
Az Együtt egy drogmentes Magyarországért Mozgalom által meghirdetett tömegrendezvény stafétája május 22-én érkezik vissza a fővárosba, a Hősök terére.

A futás útvonala Gödöllőt is érinti. A mezőny a 40. futónapon, azaz, május 20-án, pénteken, előreláthatólag 11 óra körül Vác felől, a Dózsa György úton érkezik városunkba, és Gyömrő lesz az aznapi etap végcélja.
A drogok elleni tiltakozást ilyen módon is kifejező futóakcióhoz bárki csatlakozhat. Méghozzá, a Szabadság téren, a kastély előtti részen. A bekapcsolódók nem csak futva vagy sétálva, hanem biciklivel, görkorcsolyával, valamint egyéb sporteszközzel is teljesíthetik az általuk vállalt távot.  Akár egyedül, barátokkal, gyerekekkel, vagy csak úgy, kedvtelésből.
További információ:
Péter Melinda a (06-70) 408-9112-es telefonszámon, vagy
ezen az email címen.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online