Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői kisvállalatok is kitettek az informatikai fenyegetéseknek

2016-02-24 11:23:54

A kisvállalatok – köztük a gödöllőiek is – hasonló informatikai fenyegetéseknek vannak kitéve, mint a nagyobb cégek, ezért számukra ugyancsak fontos, hogy megfelelő hangsúlyt fektessenek üzleti és pénzügyi adataik biztonságának megőrzésére. A Kaspersky Lab nemzetközi felmérése szerint például a vállalatok 82 százaléka gondolja úgy, túl kicsik ahhoz, hogy informatikai támadások célpontjai legyenek. A valóság ezzel szemben az, hogy az 50 főnél kisebb cégek 41 százaléka már tapasztalt informatikai fenyegetést. A rosszindulatú támadások pedig pénzügyi veszteséggel is járnak: 2014-ben a biztonsági rendszerek feltörésének átlagos anyagi vonzata 1,8 millió forintot tett ki.

Felelős vállalatként a Gödöllőn is szolgáltató Invitel kiemelt fontosságúnak tartja a felhasználói ismeretek bővítését. Idén kifejezetten kisvállalatok számára kidolgozott hasznos anyagokkal is készülnek, hogy – személyre szabott szolgáltatásaik mellett – praktikus tanácsokkal, tippekkel is támogassák a hazai vállalkozások eredményes működését.

Az itt elérhető információs segédanyag arra kíván rávilágítani, hogy egy kis odafigyeléssel és egyszerű megoldások alkalmazásával biztonságosabbá tehetők a kisvállalatok egyes munkafolyamatai.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online