Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A gödöllői városatyák többsége nemet mondott a köztelező betelepítési kvóta elutasítására

2016-02-13 10:35:44


Gödöllő Város Önkormányzata elutasítja a kötelező betelepítési kvótát. A kötelező betelepítési kvóta jogtalan, értelmetlen. Növeli a bűnözés kockázatát és a terrorveszélyt.  A kvóta veszélyezteti a kultúránkat és a mindennapjaink biztonságát, vállalhatatlan terheket jelentene a szociális, egészségügyi és oktatási rendszerünkre. Kérjük a kormányt, hogy minden lehetséges eszközzel akadályozza meg az illegális migránsok beáramlását és a kötelező betelepítési kvótát, védje meg Magyarországot és a magyar embereket!

Ezt a határozati javaslatot, amit a képviselőtestület tagjai 4 igen szavazattal és 10 nem vokssal utasítottak el, Molnár Árpád és Simon Gellért Fidesz-KDNP-s képviselők terjesztették a városi irányító grémium elé a február 11-i tanácskozáson. Kristóf Etelkának (Jobbik) volt egy módosító indítványa, ami a visszatoloncolással egészítette ki az alap-felvetést. Erre öten mondtak igent, hatan nemet és hárman tartózkodtak, így a képviselőasszony elképzelése nem kapott zöld utat.

Gémesi György polgármester olyan véleményt képviselt a témában, hogy ez nem Gödöllő ügye, hanem a kormányé. Az ülésen jelenlévő rendőrkapitánytól megtudakolta, hogy a városban nincs illegális menekült, és hozzáfűzte: maradjunk mi a magunk kis homokozójában.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online