Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Késsel fenyegetőztek és ököllel ütöttek a gödöllői fiatalok

2016-01-17 10:31:30

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya két fiatalkorú gödöllői fiú ellen.
A gyanúsítottak az ügyben jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint január 15-én, 17 óra körüli időben a gödöllői MÁV állomás egyik peronján mentek oda a sértetthez. A fiút egy pillangókéssel megfenyegették és pénzt, valamint diákigazolványa érvényesítő matricáját követelték tőle. A gyanúsítottak egyike a kést a sértett oldalához nyomta és közölte vele, hogy ha nem ad neki pénzt, akkor meg fogja szurkálni. Társa eközben a sértettet ököllel megütötte, majd átkutatta a kabátja zsebeit. A két fiatal ezt követően elment a helyszínről.

A gödöllői rendőrök a feljelentést követő adatgyűjtés eredményeként azonosították, majd január 16-án, a hajnali órákban a lakcímén elfogták mindkét gyanúsítottat, akiket a Gödöllői Rendőrkapitányságra állítottak, elő és kihallgatásukat követően őrizetbe vették őket. A nyomozóhatóság kezdeményezte mindkét fiatal előzetes letartóztatásának elrendelését – írja a police.hu.
A Budapest Környéki Törvényszék január 18-án elrendelte a gyanúsítottak előzetes letartóztatását.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online