Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Idén öten örülhetnek a Gödöllői Kultúrájáért díjnak

2016-01-12 11:10:42

Mérlegelve a beérkezett ajánlásokat, a gödöllői önkormányzat tagjai december 10-én zárt ülésen határoztak arról, hogy 2016-ban kiknek ítélik oda a Gödöllő Kultúrájáért díjat. Az előzetesen közzétett felhívás hatására összesen hét személyre és négy közösségre érkezett javaslat a döntés-előkészítő kulturális, sport és nemzetközi kapcsolatok bizottsághoz.
A szakmai szervezet az ajánlások megismerése után úgy döntött, hogy Tóth Judit és Moussa Ahmed művészeti vezetők megosztott jutalmazását, valamint a Gödöllői Erkel Ferenc Általános Iskola Ének-zenei szakmai közössége elismerését szorgalmazza a képviselőtestület tagjainál.

A javaslatot a városatyák elfogadták, így a Magyar Kultúra Napjához kötődő, január 22-én, pénteken 17 órakor a Művészetek Háza Gödöllő épületének színháztermében kezdődő városi ünnepi rendezvényen a Gödöllő Táncegyüttes művészeti vezetői, illetve a Sándor Lívia, Somogyiné Kovács Andrea és Tóth Edit alkotta szakmai közösség részesül a városvezetés által 1998-ban alapított díjban.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online