Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Januártól az Invitelnél is elérhető az AMC filmcsatorna

2015-12-16 16:10:12

Közel százhúszezer új háztartásban válik elérhetővé az AMC műsora jövő év elejétől. Az Invitel műsorpolitikájába illeszkedő lépés eredményeként a filmcsatorna műsorait a távközlési társaság analóg és digitális kábeltévé, valamint IPTV platformján egyaránt élvezhetik az előfizetők Gödöllőn is. Ez egyben azt is jelenti, hogy az AMC, tovább terjeszkedve Magyarországon, az induláskori háztartásszámát megháromszorozta, és 2016. január 4-től közel 2,6 milliós lefedettség mellett kínálja műsorát.

Már az AMC filmcsatorna is elérhető januártól a Gödöllőn is szolgáltató Invitel egyre gazdagabb csatornaválasztékában, amivel hamarosan még több világpremiert, díjnyertes és a kritikusok által is elismert sorozatot követhetnek nyomon a tévénézők, a két társaság nemrégiben született megállapodásának köszönhetően. Az AMC 2016-ban olyan kiváló bemutatókat hoz el régi és új nézőinek, mint a John le Carré regényéből készülő vadonatúj The Night Manager című krimisorozat Hugh Laurie főszereplésével, aki a Doktor House-szerep után üldözött nemzetközi fegyverkereskedőként tér vissza a képernyőre. De a jövő évi premierek között szerepel a friss Golden Globe-jelölt Fargo 2. évada (képen). Külön öröm, hogy még a premier előtt bejelentették, a Noah Hawley által írt remekműből a 3. évadot is berendelték. Mindezek mellett az AMC nemrég azt is megerősítette, hogy jövőre folytatja a Fear the Walking Dead sorozatot a 2. évaddal.

- Az AMC indulásakor magas minőségű tartalmat és mind több világpremiert ígértünk. Nagy örömünkre szolgál, hogy folyamatosan tudjuk teljesíteni az ígéretünket, hiszen minden idők három legnézettebb sorozatpremiere mind az AMC-é, sorrendben ezek a Fear the Walking Dead, a Better Call Saul, és 3. helyre a most is látható Into the Badlands futott be (forrás: Nielsen L+3 ratings, 2015. Egyesült Államok). Büszkék vagyunk rá, hogy az Invitel terjesztésének köszönhetően még több nézőhöz eljutnak a világszínvonalú, nagy érdeklődéssel várt új sorozatok- nyilatkozta Málnay B. Levente, az AMC Networks International – Central Europe vezérigazgatója az Invitellel kötött megállapodás bejelentésekor.

- Az Invitelnél figyelemmel kísérjük a televíziózás és filmgyártás szempontjából meghatározó tengerentúli és európai tévépiacok alakulását, hiszen az ott zajló folyamatok előbb-utóbb hazánkban is megjelennek. A fokozatosan itthon is érzékelhető trendek mellett saját felméréseink, és az előfizetői igények, elvárások mentén alakítjuk szolgáltatáskínálatunkat. Azt látjuk, hogy a televíziózás újabb aranykorát éli, minőségi szériák kerülnek ki a stúdiókból, és elismert filmsztárok adják nevüket egy-egy produkcióhoz. Ezzel párhuzamosan saját ügyfélkörünkben is azt tapasztaljuk, hogy egyre inkább trenddé válik a tudatosabb tartalomfogyasztás és kialakulóban van egy olyan fogyasztói réteg, akik számára a sorozatok a legfontosabbak. Rájuk is gondolva bővítettük csatornakínálatunkat az AMC-vel – fogalmazott Langsteiner Marianne, az Invitel lakossági és kisvállalati vezérigazgató-helyettese.


Nyitott időszak az Invitelnél

Az AMC csatorna hivatalosan 2016. január 4-től érhető el az Invitel csatornakínálatában, a Családi és az Extra csomaggal rendelkező analóg és digitális kábeltévé, valamint IPTV előfizetők részére.
A közeledő ünnepek alkalmából viszont a szolgáltató digitális kábeltévé és IPTV platformján minden ügyfél élvezheti a csatorna műsorát a 2015. december 19-től 2016. január 3-ig tartó nyitott – kódolatlan – időszakban. A különleges, ünnepi meglepetésnek szánt időszak alatt folytatódik az Into the Badlands sorozat, amely kétségkívül hiányt pótol azzal, hogy lenyűgöző látványvilágával visszaköltözteti a televíziók képernyőire a harcművészetet. Az izgalmas, jövőben játszódó sorozat egyik hálás szerepét, egyben kegyetlen zsarnokát a magyar származású Marton Csokas alakítja. Az Into the Badlands az Egyesült Államokban rekord nézettséggel indult, és a hazai nézők is kitüntették figyelmükkel: a sorozat az AMC legsikeresebb premierje lett Magyarországon. Ezzel az AMC-t a kábelcsatornák közti rangsorban a 8. helyre emelte. (forrás: Nielsen közönségmérés, 2015. január-november)

AZ AMC-ről
Az AMC a televíziózás egyik legnépszerűbb és legdíjazottabb márkája. Nézőinek valami mélyebbet, gazdagabbat, vagyis többet nyújt. Innen ered a szlogen is: „Something more”.
Az AMC az egyetlen csatorna a televíziózás történetében, amely négy egymást követő évben is elnyerte a legjobb drámasorozatért járó kitüntetést, az Emmy-díjat. Legünnepeltebb saját gyártású sorozatai közé tartozik a sokszoros díjnyertes Mad Men, a Breaking Bad és a The Walking Dead. A csatorna Észak-Amerika után 2014-ben kezdte meg a nemzetközi terjeszkedést. Magyarországon 2014 novembere óta fogható.

Az AMC Networks International – Central Europe-ról
Az AMC Networks International - Central Europe (AMCNI Central Europe) budapesti székhelyű, a teljes kelet- és közép-európai régióban televíziós csatornákat működtető társaság.
Az AMCNI Central Europe magyarországi portfóliója változatos tematikában sokféle televíziós csatornát kínál a nézőknek. A Spektrum HD, a Spektrum Home és a TV Paprika kellemes kikapcsolódást és sokrétű információt nyújt. Sport témában a Sport1 HD-n, a Sport2 HD-n és a Sport M-en mindent megtalálunk, ami sport. Kisebb és nagyobb gyerekeknek a Minimax és a Megamax teljesen gyermekbiztos környezetet jelent. Az AMCNI - Central Europe széles portfólióját a filmcsatornák teszik teljessé: az AMC, a Film Mánia, a Filmcafe és a Film+ (csak Csehországban és Szlovákiában). Mindennap este 20:00 órától – a Minimax adásidejét követően – éjfélig látható a C8 műsora. A C8 széles nézőközönségnek szóló műsorfolyam, ami az AMCNI - Central Europe csatornáinak műsorkínálatából kíván ízelítőt adni.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online