Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Zöldítenék a Rönkvár-játszóteret

2015-12-13 15:51:11

Rönkvár zöldítés címmel pályázatot nyújtott be a Gödöllői Értékvédő Közhasznú Egyesület az Új Európa Alapítvány MOL Zöldövezet programjához azzal a szándékkal, hogy megszépítsék a Szent János utca mentén fekvő játszóteret.

A bitumenes sportpályákkal kialakított Rönkvár az elmúlt években többször is megújult. Tizenegy évvel ezelőtt így nézett ki…

Az anyagi támogatásért történt kandidálás túlélte az első fordulót, ezáltal lehetőség nyílt a második fordulóban való részvételre, aminek határideje január 15. A Rönkvár zöldítési program becsült költsége 690 ezer forint, amire száz százalékos dotáció nyerhető el. Némi gondot jelent azonban, hogy a projekt utófinanszírozott. Mivel a gödöllői egyesület önerejéből nem képes biztosítani a szóban forgó összeget, a szervezet illetékesei az önkormányzathoz fordultak segítségért. A városatyák elfogadták azt a javaslatot, hogy a közel 700 ezer forintot a helyi költségvetésből az egyesületnek megelőlegezik, amely visszatéríti azt, ha megkapja a támogatást.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online