Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Két sportkategóriában lettek Pest megye idei legjobbjai a gödöllőiek

2015-12-11 14:26:36

December 11-én, a budapesti Vármegyeházán megrendezett Sportkarácsony programjának részeként köszöntötték és jutalmazták az idei esztendőben nyújtott teljesítményük alapján legjobbnak ítélt Pest megyei sportolókat és sportvezetőket.
Kiemelkedő hazai, valamint nemzetközi sikereik miatt a gödöllői illetékességű sportközösségek tagjainak népes táborából ebben az évben is többen voltak részesei a díjátadó ünnepségnek: a Pest Megyei Közgyűlés által tizenöt kategóriában honorált sportolók és sportvezetők közül városunk képviselői két kategóriában végeztek az élen.

Az Erkel Ferenc Általános Iskola az Év legeredményesebb általános iskolája lett, egyik sportos pedagógusa, Gadanecz György pedig az Év testnevelője elismerő címet érdemelte ki. Az Év legeredményesebb középiskolája kategóriában a Török Ignác Gimnázium a harmadik helyen végzett.
A díjakat Németh Miklós olimpiai bajnok gerelyhajító (1976, Montreal) és Balogh Gábor olimpiai ezüstérmes (2000, Sydney), nyolcszoros világbajnok öttusázó adták át.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online