Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Szeretné Ön is Európa jövőjét formálni?

2015-12-08 12:54:40

A CIMULACT projektben összesen 30 európai ország 1.000 állampolgárát hallgatják meg a szervezők, Magyarországon a gödöllői székhelyű GreenDependent Intézet munkatársai. A résztvevők által létrehozott jövőképeket használják fel később az Európai Unió kutatási programjainak kialakításához. A szervezők szeretnének ugyanakkor a műhelymunkáknak otthont adó országok saját kutatási programjaihoz is hozzájárulni.

A cél, hogy az európai uniós valamint nemzeti kutatások olyan témákra és területekre is fókuszáljanak, amik valóban fontosak az európai emberek hétköznapjaiban. És itt kapnak szerepet a résztvevők: szeretnénk megtudni, hogyan vélekednek a jövőről: milyen jövőt képzelnek el és szeretnének maguknak, a szeretteiknek, a szomszédjaiknak, illetve Európának, a társadalom egészének? Azzal, hogy megosztják a jövőről alkotott elképzeléseiket, segítenek megépíteni az afelé vezető utat. Nincs szükség semmilyen speciális tudásra ahhoz, hogy valaki a műhelymunkán részt vegyen, hiszen mindenki saját életének legjobb szakértője!

Jelentkezzen és vegyen részt Ön is a 2016. január 9-én (szombaton) Budapesten megrendezendő egész napos CIMULACT Jövőképalkotó Műhelymunkán, ahol a többi résztvevővel csoportokat alkotva, lebilincselő és játékos formában álmodhatja meg a jövő Európáját.
A részvétel a műhelymunkán ingyenes. A program során teljes ellátást biztosítanak a szervezők (kávészünetek, frissítők, ebéd), és az utazási költséget is előre egyeztetett módon térítik. Emellett egy kis ajándékkal is kedveskednek a résztvevőknek megköszönve aktív közreműködésüket.

Jelentkezni online (ITT), vagy a GreenDependent honlapján elhelyezett jelentkezési lap kitöltésével lehet legkésőbb december 15-ig. A jelentkezés során megadott információk alapján a jelentkezőkből mintegy 40 főt választ ki a GreenDependent úgy, hogy minél sokszínűbb csoport alakuljon ki. A kiválasztás tényéről december 20-ig mindenkit értesítenek.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online