Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Megújult épületből vezérlik a bűnüldözést Gödöllőn

2015-12-03 15:41:35

December 3-án hivatalosan is átadták a Gödöllői Rendőrkapitányság megújult épületét. A Petőfi Sándor utcai létesítmény külső- és belső energetikai korszerűsítése az Országos Rendőr-főkapitányság és az Európai Unió támogatásával valósult meg, bruttó 275,5 millió forintos összegből. A pénzügyi támogatás három részből tevődött össze: 258,4 millió forintot az Európai Unió, 14,5 millió forintot az Országos Rendőr-főkapitányság, míg 2,6 millió forintot a Pest Megyei rendőr-főkapitányság biztosított.

A Gödöllői Rendőrkapitányság épületének korszerűsítése érintette a nyílászárók cseréjét, a homlokzati szigetelést, a fűtési rendszer felújítását, valamint a kazánok és a fényforrások modernizációját. A megújulás szerves következménye annak a tavaly decemberben lezárult folyamatnak, aminek során napelemes rendszert építettek ki a létesítmény tetőszerkezetén.
A komfortérzetet is növelő beruházás hatására az illetékesek jelentős megtakarítást remélnek az épület fenntartási költségeiben.


A Gödöllői Rendőrkapitányság felújított épületét dr. Fekete Csaba rendőr dandártábornok, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének rendészeti helyettese adta át. A rendezvényen beszédet Gémesi György polgármester. A szalagátvágásnál közreműködött dr. Bozsó Zoltán, a Gödöllői Rendőrkapitányság irányítója (képen középen) és dr. Urbanics Gábor, a Gödöllői Járási Kormányhivatal vezetője (képen jobbra).
Része volt a ceremóniának, hogy az önkormányzat által életre hívott Gödöllő és Környéke Közbiztonságáért Közalapítvány egy új, a külvárosi terepviszonyok között is jól használható autót és két kerékpárt adott át a helyi rendőröknek.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online