Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Új helyre költözött a Karácsonyház Gödöllőn

2015-10-26 10:14:02

Ahogy azt az utóbbi időben a hely- és környékbeliek megszokhatták, minden évben november elején nyit Gödöllőn az első és eredeti Karácsonyház, ahol a karácsonyi dekorációs elemeken és kiegészítőkön kívül különleges karácsonyi hangulattal, az aktuális trendeknek megfelelően feldíszített karácsonyfákkal és sokféle ötlettel várják a látogatókat.

Az idei az első olyan esztendő, amikor nem a Gödöllői Királyi Kastély pálmaházában kell keresni a rendkívüli népszerűségnek örvendő Karácsonyház kínálatát, hanem a kastély főbejáratával szemben lévő parkon átjutva, a Művészetek Háza Gödöllő épülete mellett, a Szabadság út 4. szám alatt (volt Kastélykert étterem), egy nagyon különleges és hangulatos régi épületben.

A Karácsonyház új helyszíne nincs messze a régitől. Nagyon könnyen megközelíthető, hiszen szemben van a Szabadság téri HÉV-megálló, és a 3-as főút is elhalad az épület mellett. Az autóval érkezők a Művészetek Háza parkolójában tudnak parkolni, ahol az első másfél órás várakozásért mindössze 10 forintot kell fizetni. A vasútállomásról – az Alsóparkon át – mintegy tízperces sétával érhető el a Karácsonyház, aminek életre hívói mindenkit szeretettel várnak novembertől, és azt ígérik: az idei Karácsonyház is izgalmas lesz, rengeteg újdonsággal és különlegességgel!


Akik nem tudnak személyesen ellátogatni a gödöllői helyszínre, azoknak jó vásárlási lehetőségként kínálkozik a Karácsonybolt webshop.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online