Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Koponyaalapi törést okoztak. Felismeri a bántalmazókat?

2015-10-07 07:37:07

Testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást folytat a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya Kökény József 30 éves (képen balra) és Kökény Richárd 18 éves (képen jobbra) budapesti lakosok ellen.
Az ügyben jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a budapesti férfiak október 3-án 20 óra 15 perc körüli időben egy péceli családi házban bántalmaztak egy ott tartózkodó 30 éves férfit, aki ennek következtében – az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint – súlyos sérüléseket, többszörös koponyalapi törést és állkapocscsont-törést szenvedett. A sértettet a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

A gödöllői nyomozók a végrehajtott eljárási cselekmények eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Kökény Józsefet és Kökény Richárdot, akiknek a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre. A Gödöllői Rendőrkapitányság elrendelte a két férfi körözését.


A rendőrség munkatársai kérik, hogy aki információval rendelkezik Kökény József és Kökény Richárd tartózkodási helyével, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban, jelentkezzen személyesen a Gödöllői Rendőrkapitányságon vagy tegyen bejelentést a (06-1) 236-2883-as telefonszámon, illetve a Telefontanú ingyenesen hívható (06-80) 555-111-es zöld számán (hétfőtől csütörtökig 8-16 óra, pénteken 8-13 óra között), vagy a 107-es, valamint 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Fontos! A rendőrök felhívják az állampolgárok figyelmét, hogy amennyiben felismerik a képeken látható személyeket, ne próbálják meg feltartóztatni őket, hanem azonnal értesítsék a rendőrséget a fent megadott elérhetőségek valamelyikén! Forrás: police.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online