Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Látni és látszani kampány Gödöllőn (is)

2015-10-05 16:12:46

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) és az ORFK Országos Baleset-megelőzési Bizottság idén is – immár negyedik alkalommal – útjára indította a „Látni és látszani” elnevezésű országos közlekedésbiztonsági kampányát, aminek keretében a személy-, illetve tehergépkocsik, és a motorkerékpárok vezetői december 10-ig ingyenesen élhetnek azzal a lehetőséggel, hogy az akcióhoz csatlakozott szervizekben járművük világítóberendezéseit szakemberek átvizsgálják.
A kampányban optikusok is részt vesznek, akik térítésmentes látásellenőrzéssel, továbbá hasznos tanácsokkal várják a járművezetőket.

A kezdeményezés weboldalán közzétettek szerint a járművek világítástechnikai berendezéseinek ingyenes ellenőrzését Gödöllőn a Harasztker Kft. (Haraszti út 5., telefon: 06-30/934-34-34, nyitva: hétfőtől péntekig 8 és 16.30 óra között), illetve a Gablini (Blaháné út 2., telefon: 06-28/416-203, nyitva: hétfőtől péntekig 8 és 17 óra, szombaton 9 és 13 óra között) munkatársai végzik el.


Fontos tudni, hogy a kampány második, novemberben kezdődő részében országosan elrendelt fokozott közúti ellenőrzést tartanak, aminek során a rendőrök teljes körűen és kiemelten vizsgálják a forgalomban résztvevő járművek világítását, valamint az álló járművek kivilágítására vonatkozó rendelkezések megtartását, továbbá a vezetői engedélyben szereplő szemüveg viselését, illetve a kiegészítő szemüveg meglétét.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online