Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Renner Luca és Kriszt Botond voltak az ügyeletes GEAC-aranyszállítók

2015-09-21 16:45:03

Jól szerepeltek a Gödöllői EAC atlétái a szeptember 19-én és 20-án, Székesfehérváron megrendezett többpróba bajnokságon, ami egyben az év utolsó országos szintű megmérettetése volt.

Az első aranyat az ifjúsági világbajnoki résztvevő, Renner Luca (bal oldali képen középen) nyerte az ifjúsági lányok hétpróba versenyében. Luca kiemelkedő teljesítménnyel lett magyar bajnok (5212 pont), közel egyéni csúcsához, ami így az idény vége felé óriási eredmény. A második helyezett közel 700 ponttal maradt le tőle.
A másik gödöllői aranyérem birtokosa Kriszt Botond (jobb oldali képen) lett, aki tavalyi országos bajnoki címét védte meg junior tízpróbában: óriási fölénnyel, élete legjobb eredményével (6683 pont). Teljesítménye értékét növeli az a tény is, hogy a tízpróba közben több versenyszámban is egyéni csúcsot ért el vagy állított be az orkán erejű szélben.
A női felnőtt hétpróbában, a világbajnoki 6. Zsivóczky-Farkas Györgyi és Krizsán Xénia távollétében Ajkler Eszter nagyszerű versenyzéssel ezüstérmes lett.


A legfiatalabbaknál is születtek szép eredmények. Kiemelkedő Eszenyi Napsugár U14C négypróbában (60 m, súly, gerely, ötösugrás) bronzérme, Szőke-Kiss Anna U14B 7. helye és az 5 fős U14 lány csapat 5. helye, kiegészülve Daróczi Katával, Dobránszky Laurával és Ratkai Pannával. Az U14A mezőnyben Mihajlovic Alex 6. lett és az U16 fiú hatpróbában, óriási létszámú mezőnyben Ajide Dániel a 11. helyet szerezte meg. Utóbbiban a 4 fős csapat, kiegészülve Bogdán Andrással, Mihály Ádámmal és Ferenc Ákossal 4. lett.
A versenyzők edzői: Zsivóczky Attila, Körmendy Katalin, Máté Alpár, Gadanecz György, Szörényi István. Fotók: Lengyák György, Kriszt Balázs


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online