Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Eltűnt idős férfit keresnek a gödöllői rendőrök

2015-08-24 18:43:15

Körözési eljárást indított a Gödöllő Rendőrkapitányság Deme Miklós eltűnése miatt. A 78 éves férfi hozzátartozója augusztus 22-én éjjel tett bejelentést a rendőrségen arról, hogy Deme Miklós a rendelkezésre álló adatok szerint 21 óra 45 perc körüli időben bagi otthonukból ismeretlen helyre távozott, és azóta életjelet nem adott magáról. Az idős férfi betegsége miatt állandó felügyeletre szorul, és rendszeresen gyógyszert szed. A férfi felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Deme Miklós 165-170 cm magas, vékony testalkatú. Haja ritkás, őszülő és oldalra fésült. Jobb kezén a középső és a gyűrűs ujja csonkolt egy korábbi baleset miatt. Eltűnésekor kék színű rövid ujjú pólót, azon egy fekete-fehér színű, mintás pulóvert, valamint egy zöldes-barnás színű melegítő alsót, szürke színű zoknit és papucsot viselt.

A Gödöllő Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható Deme Miklóst felismeri és tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a (06-1) 236-2883-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható (06-80) 555-111/140 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. Forrás: police.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online