Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Hosszú bűnlajstrommal rendelkező gyanúsítottat fogtak el a gödöllői rendőrök

2015-08-10 15:25:31

Lopás bűntett és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya – őrizetbe vétele mellett – eljárást folytat M. Gergely 24 éves galgagyörki lakos ellen.

Az ügyben jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 24 éves férfi augusztus 3-a és augusztus 6-a közötti időszakban betörte egy turai családi ház fürdőszobájának ablakát, bement a lakásba, és használni kezdte az ingatlant. A sértett augusztus 6-án észlelte a bűncselekmény elkövetését, és megzavarta a gyanúsítottat, aki elmenekült a helyszínről.
M. Gergely augusztus 6-án 7 óra és 18 óra közötti időszakban benyomta egy turai családi ház teraszajtaját, és a lakásból arany ékszereket, valamint készpénzt tulajdonított el.

A végrehajtott nyomozási cselekmények eredményeként a gödöllői rendőrök azonosították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 24 éves férfit, akit augusztus 7-én, 22 óra körüli időben Veresegyházon elfogtak és előállítottak. A nyomozók M. Gergelyt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették, valamint előterjesztést tettek az előzetes letartóztatásának indítványozására.

A 24 éves férfi megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal, hogy június 19-én a nyitott kertkapun keresztül bement egy épülőfélben lévő gödöllői ingatlan területére és a melléképületből kábelt, réz csaptelepet, kézi szerszámokat, valamint egy üveg alkoholt tulajdonított el. Egy héttel később a gyanúsított szintén a nyitott kapun keresztül bement egy gödöllői ház udvarára és a hátul lévő lakatlan épületben – eltulajdonítási szándékkal – szerszámgépeket készített össze, azonban a sértett rokona észlelte a bűncselekményt és megpróbálta feltartóztatni a férfit, aki el tudott menekülni a helyszínről. Forrás: police.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online