Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ők nyerték az 50 ezer forintos pénzdíjat a strandröplabda M4 kupán

2015-07-22 19:14:46

Először a hölgyek, aztán az urak léptek pályára az öt nappal ezelőtt indult nemzeti sportcsatorna, az M4 által felkarolt és élőben közvetített strandröplabda kupán. A helyszín a gödöllői Szent István Egyetem küzdőterének forró homokja volt július 22-én. A győztes párosok 50-50 ezer forintos pénzdíjjal gazdagodtak.

Női vonalon Józsa Zsuzsanna és Szabó Dorka, valamint Lakatos Enikő és Lutter Eszter csapott össze: Józsát leszámítva valamennyien a Gödöllői RC strandröplabdázó játékosai. A mérkőzést Lutterék nyerték, miután 2-0 (18, 15) arányban diadalmaskodtak.
A fiúk ütközetét Meszlényi Tamás és Soós Izsák, illetve Leiszt Máté és Takács Gergely játszották. A fordulatos derbi végül a Meszlényi-Soós duó sikerét hozta, 2-0 (19, 18) arányban.

Nem volt elegáns
• a nemzeti sportcsatorna kommentátora többször is Temesvári Andreának titulált egy, a lelátón ülő hölgyet, aki egy kifejezetten csinos helybéli néző volt,
• amikor Gémesi György készült átadni a város különdíjait, hirtelen véget ért a helyszíni közvetítés. Mint utóbb kiderült a szigorú műsorrend miatt. A tegnap eltemetett Forma-1-es pilótára, Jules Bianchira emlékeztek.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online